Artikeldatabase

Velkommen til Neap.dk! Vi er en helt ny artikeldatabase for danske artikler. Inde på denne hjemmeside får du helt gratis muligheden for at sprede dit budskab – det kan være om produkter, din hjemmeside, din bog eller noget helt andet. Der er få betingelser, der skal være opfyldt, før din artikel vil blive vist på vores hjemmeside, og du kan læse om betingelserne her.

Hvad er en artikel?

Når du hører ordet artikel, så tænker du måske, at der er tale om en avisartikel – det behøver det ikke at være. På internettet betyder en artikel bare noget tekst, der kan offentliggøres på en hjemmeside, for eksempel på Neap.dk.

Hvorfor skal jeg bruge en artikeldatabase?

Der er mange forskellige fordele ved at tilføje dine artikler til vores artikeldatabase. Du får spredt budskabet, og du vil få organisk traffik til din hjemmeside via vores hjemmeside, fordi din artikel bliver synlig på diverse søgemaskiner, der tjekke denne hjemmeside løbende. Dine artikler kan også bruges til at bygge henvisninger til din side (bygge links eller linkbuilding). Du vil altså kunne se, at du kommer højere op i søgeresultaterne på dine søgeord, hvis du bruger artikeldatabaser.

Er der begrænsninger på brug af Neap.dk?

Vi har ingen begrænsninger for hvor mange artikler, du tilføjer så længe du overholder vores betingelser. Du kan altså bruge denne hjemmeside til at få links til alle dine hjemmesider. Det koster ikke noget, og effekten er stor.