Betingelser

Følgende er brugerbetingelserne for hjemmesiden Neap.dk og betingelserne for at få offentliggjort sin artikel på hjemmesiden. Læs venligst denne side grundigt, før du opretter en artikel.

Hvis du vil have tilføjet en pressemeddelelse eller artikel på vores hjemmeside og på den måde få backlinks, så kan du oprette dig som bruger gratis ved at klikke her. Du skal dog være opmærksom på, at du skal overholde nogle krav for at få lov til at tilføje indhold.

Krav for artikler

  • Artiklen er af minimum 500 ord
  • Maks 1 udgående link
  • En relevant overskrift
  • Artiklen skal være 100% unik – teksten må ikke være tilgængelig andre steder
  • Artiklen skal indeholde overskrifter som overskrift 2 (og højere)
  • Artiklen må ikke indeholde links, der peger til sider med pornografisk indhold, direkte affiliate links, snyd, bedrag og lignende
  • Du accepterer nedenstående betingelser

Fordelen ved at bruge Neap.dk

Der er mange fordele ved at bruge vores hjemmeside og artikeldatabaser generelt. Den største fordel er dog, at du har mulighed for at pege til sider, som du helt selv vælger. Du skal være opmærksom på, at det giver en bedre effekt, hvis folk synes din artikel er interessant. Så følger de automatisk dine links. Du kan blive bedt om at omskrive din artikel, hvis den ikke lever op til vores standard omkring kvalitet.

Yderligere betingelser for brug

Ejendomsretten: Neap.dk har brugs- og ejendomsretten til alt indholdet på hjemmesiden, herunder indlæg, artikler og lignende skrevet af brugerne. Hjemmesiden stilles til rådighed i sin til enhver tid eksisterende form, som den er og forefindes. Det er på ingen måde tilladt at kopiere eller på andre måder offentliggøre Neap.dk’s brugeres værker på Neap.dk.

Brugeransvarlighed: Neap.dk har på ingen måder ansvaret for dets brugeres anvendelse af Neap.dk, teksterne, artiklerne, billederne og lignende, som brugerne selv poster på hjemmesiden. Neap.dk forbeholder sig retten for til at ændre i teksterne postet af brugerne, indsætte annoncer, ændre overskrifterne og fjerne artikler uden varsel.

Holdninger og synspunkter: Neap.dk kan ikke gøres ansvarlig for brugernes egne (private) holdninger samt synspunkter. Disse holdninger er ikke Neap.dk’s holdninger og skal ikke tolkes på den måde.

Ansvarsfraskrivelse: Neap.dk fraskriver sig al ansvaret for brugernes tekster, artikler, billeder, holdninger og lignende. Derudover fraskriver Neap.dk sig fra enhver slags følgeskade, der kan fremkomme ved brug af hjemmesiden eller ved at handle på baggrund af en tillid, man har opbygget med andre brugeres links, tekster og billeder. Neap.dk anvendes på eget ansvar og for sin helt egen risiko.

Privatlivspolitik: De oplysninger der bliver givet til Neap.dk bliver på intet tidspunkt videresendt, solgt eller delt med en 3. part uden en aftale med brugeren. Neap.dk har dog retten til at anvende oplysningerne i forbindelse med drift af hjemmesiden.

Opsigelse: Neap.dk forbeholder sig retten til at kunne opsige samarbejdet med dets brugere på ethvert tidspunkt, hvis brugeren misligholder betingelserne. Dette kan også ske uden forudgående varsel. Neap.dk forbeholder sig stadigvæk brugsretten til indholdet (tekst), som brugeren har postet efter opsigelse. Du kan opsige din bruger ved at bruge kontaktformularen på hjemmesiden.

Kontakt: Som bruger godkender du, at Neap.dk kan tage kontakt til dig, enten telefonisk eller via email, hvis der skulle opstå en problemstilling. Du kan kontakte Neap.dk ved at bruge kontaktformularen på hjemmesiden.