Sådan får du danske backlinks

Hvis du har en dansk hjemmeside, så er det en meget god idé at få backlinks fra danske domæner. Dette vil sige domæner, der slutter på .dk og ikke et eller andet tilfældigt. Du kan selvfølgelig også benytte backlinks fra .com domæner, men hvis din hjemmeside er på dansk og henvender sig til danskere i Danmark, så er det helt klart bedst med .dk domæner. Der findes mange værktøjer og guides til linkbuilding med .com domæner, men ikke med .dk domæner. Hvordan gør man?

Sådan får du danske backlinks hurtigt

Hvordan får du så danske backlinks hurtigt uden at skulle betale for det? Du kan eksempelvis starte med at smide indhold op på din hjemmeside. Hvis folk finder dine artikler, billeder eller lignende nyttige: så vil de automatisk linke til din hjemmeside frem for dine konkurrenters hjemmesider. Wikipedia har eksempelvis meget nyttigt indhold, og derfor peger mange hjemmesider på Wikipedia som troværdig kilde ved at linke til Wikipedia. Det kan dog diskuteres, hvorvidt Wikipedia er en troværdig kilde. Hvis du spørger en lærer, så er Wikipedia ikke troværdig. Men det er ikke denne artikels fokuspunkt.

Hvordan laver nyttigt indhold?

En god måde at få noget nyttigt indhold strikket sammen er ved at tage noget gammelt indhold (ikke kopiere, lade sig inspirere) og forbedre det. Hvis din konkurrent på hans eller hendes hjemmeside har skrevet 1000 ord om et emne, så skriver du 1500 ord. Du går mere i dybden, du linker til relevante artikler og kilder, du laver infographics, osv. – du har sikkert allerede en idé om, hvordan du kan forbedre noget, der allerede findes på internettet. Tag for eksempel denne artikel (ja, den du læser lige nu) – der mangler noget information, og den bringer vi til dig.

Andre måder at få danske backlinks på

Hvis din hjemmeside ikke egner sig til at følge ovenstående metode – eller har du måske allerede fulgt den? Ja, så er der flere ting, du kan gøre. Du kan starte med at bruge artikeldatabaser (klik her for at bruge vores gratis artikeldatabase), hvor du kan publicere dine artikler, hvor du kan placere links til din hjemmeside. Tada, du har nu backlinks fra danske sider!

Der findes et par danske artikeldatabaser, men de har krav til indholdet. Denne metode egner sig derfor ikke til alle, da det kræver, at du har noget tekst. Denne tekst skal typisk være 400-600 ord. Det kan derfor være en god idé at få andre til at skrive det for dig og publicere det for dig.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *