Bitcoin trender i Danmark

Vi har kigget på Google Trends for søgninger om Bitcoin i Danmark og kan konkludere, at antallet af søgninger på netop dette søgeterm er på sit højeste.

Dette er næppe en overraskelse for mange, fordi Bitcoin kursen har været oppe over 60.000 USD. Dette er 3 gange så højt som sidste gang, Bitcoin toppede tilbage i slutningen af 2017.

Stadig meget svindel

Når noget, man kan tjene penge på eller investere i, bliver populær er det ikke en overraskelse, at der er risiko for svindel. Vi har i anledningen af trend analysen kigget på forskellige danske søgeresultater omkring Bitcoin. Konklusionen er, at mange udenlandske svindlere køber danske domæner og viderestiller brugere til falske Bitcoin sider.

Oftest kommer man ind på en side, der skal forestille at ligne Ekstra Bladet, Belingske, Børsen eller en anden stor dansk avis. Artiklen lover ofte, at en eller anden kendt fra Danmark har tjent mange penge på Bitcoin, og det er super nemt. Det er ikke super nemt, og der er bestemt ingen garanti for at tjene penge på Bitcoin.

Hvis du ser en falsk artikel om Bitcoin på Facebook og andre sociale medier eller på Googles søgeresultater, skal du blot ignorere denne. Vi skal slet ikke komme ind på falske emails her, det må være klart, at der i “alle” tilfælde er tale om en falsk email.

Fremtidsudsigter for Bitcoin

Vi kan ikke komme her og sige, at vi ved, hvordan kursen på Bitcoin kommer til at se ud om nogle år. Mange mener dog, at der er ekstremt risikabelt at købe Bitcoin i dag. Dette skyldes, at vi er på “all-time high” (ATH), og det kan ikke fortsætte med at gå opad. Spørgsmålet er dog, hvor langt ned vi skal.

Rigtig mange synes, at det kan være en kompliceret proces at købe Bitcoin i Danmark, men det behøver det ikke at være. Der findes en del gode investeringsguides til at købe Bitcoin, du skal blot følge dem trin for trin. Så bliver det ikke nemmere. Forresten, så er de oftest også skrevet på dansk.

Hvad mener du? Hvad kan der gøres ved alle svindlere, som alt for mange danskere falder for? Hvis du har et godt råd til vores læsere, er du velkommen til at skrive en kommentar herunder.